dijous, 19 de juny del 2014

Comiat de sisè 2014

Aquest és el vídeo de conscienciació solidaria dissenyat, editat i elaborat per tot l'alumnat de sisè de l'escola Nicolás Longarón de Mollet del Vallès. Everybody Hurts.

Aquest grup de nens i nenes de sisè de l'escola Nicolás Longarón amb la col·laboració del tutor Alfonso García i un seguit de pràctiques i habilitats us mostren les seves creació audiovisuals.

Aquesta experiència es va portar a terme a finals del tercer amb motiu del seu acomiadament que es va celebrar el passat dimecres, 18 de juny al Mercat Vell de Mollet del Vallès. L'activitat gira al voltant de la cançó "Everybody Hurts", del grup nord-americà REM, ple de solidaritat i valors.

Al final de la seva edició  vam veure que, amb la seva difusió a través de mitjans mediàtics i tot el procés d'organització, una millora en la competència comunicativa audiovisual i la capacitat d'argumentació  dels missatges com la capacitat crítica potenciada.

L'ús pas a pas de tècniques, ús de l'equipament, planificació, enregistrament, muntatge, i llenguatge van ser els materials principals per a la seva edició.

1 comentari: